Nytt för i år är att klubben har stiftat tre nya priser som varje år ska delas ut till ”Årets prestation”, ”Årets bragd” och ”Årets händelse”. Priserna består av en pokal samt presentkort. Friidtrottsstyrelsen har i år utsett pristagarna men inför nästa år kan vem som helst vara med och ge förslag.

Prisutdelningen var i samband med årets Kilsbergsleden. Josefin Gerdevåg vann Årets prestation med motiveringen: En stor prestation i ett gigantiskt stort lopp. Josefin gjorde ett mycket starkt lopp på 30 km på Lidingöloppet och blev bästa Start-löpare med tiden 2.11. Med tanke på de skadebekymmer Josefine har dragits med blir denna prestation ännu större. Grattis!
Catharina Wahlstedt vann Årets bragd med motiveringen: Från utdömd till utmärkt på ett drygt år. Catharina hade svåra ryggsmärtor som gjorde det nästan omöjligt att ens kunna stå, men bestämde sig för att ha Lidingöloppets 30 km som ett mål, då hon kunde börja rehabiliteringen och detta klarade hon på ett utmärkt sätt. Imponerande!
IngMarie Hugosson vann Årets händelse med motiveringen: Med en urstark kroppskännedom. Ing-Marie springer inte sina lopp med klocka, men brukar sätta upp mål för sina resultat. Hon hade målet 55 min under årets Tjejmil och kom i mål på 55.01. Ing-Marie brukar springa Säsongsupptakten i Stockholm, Två sjöar runt och har på flera starter haft tiden 29.59. Vad har då målsättningen varit?…..just det.. 30 min! Gör om det om ni kan!!