IF Start representerades i år av ett damlag i Bellmanstafetten, som gick av stapeln under lördagseftermiddagen på Norra Djurgården i Stockholm. Sol och en behaglig löptemperatur mötte löparna, dock var det ganska blåsigt. Lagen bestod av 5 löpare som vardera sprang 5 km. Totalt deltog nästan 1700 lag.

Lotta Lennartsson startade och hade storlöpare som Anna Rahm, Susanna Damm och Flo Jonsson att tampas med. Detta klarade Lotta på ett utmärkt sätt, trots tunga ben och växlade över på en 5:e plats i damklassen. Charlotte Nilsson tog över och hon var nöjd med löpkänslan  efter förkylningen och lämnade pinnen vidare till Lotta Frenander. Laget var då uppe på en 4:e plats. Efter ett väl genomfört lopp och Start-tjejerna var nu återigen på 5:e platsen, var det dags för Lina Hoffsten Sundqvist att göra sin första tävling för klubben och det gjorde hon på ett bra sätt. Hon fick dock slita mot slutet efter att ha öppnat loppet snabbt. Helene Nilsson hade sista sträckan och höll placeringen 5 in i mål Totaltiden för laget blev 1.42.54. Placeringen var de nöjda med, men kände att det borde finnas mer tid att plocka och ser redan fram emot nästa års tävling. Spårvägens FK vann med 1.35.04.
 
Dagens Startare:
Dagens snabbaste: Lotta Lennartsson med cirka 19.15 på startsträckan.
Dagens rookie: Lina Hoffsten Sundqvist, som för första gången sprang i Starts färger.
Dagens mamma: Helene Nilsson, med Måns 4 månader som åskådare (han somnade dock under Helenes lopp!)
Dagens transport-trassel: Lotta Frenander, som åkte tåg från Uppsala och tåget fick lokfel.
Dagens jobbigaste: Charlotte NIlsson, som hade punktering på cykeln då hon skulle hem och fick gå 3km, väl hemma var ingen hemma och nykeln låg inte där den skulle!!!!!