Blodomloppet gick av stapeln för 12:e gången i Örebro under torsdagskvällen med IF Start och Blodcentralen som arrangörer. Start och mål var på Trängens IP.

Det var en härlig sensommarkväll och solen värmde både under loppet och vid den efterföljande picknicken. Alla anmälda lag fick en välfylld picknickpåse från ICA. Årets lopp samlade rekorddeltagande med uppemot 3400 deltagare. Det fanns både 10 km och 5 km att välja på och flest deltagare valde den kortare distansen. Först i mål på 5 km var Erik Anfält på 16.51 medan Christina Ryngevall hade 20.12. Patrik Karlsson var snabbast på 10 km med 35.23 och Emma Arlebo vann bland tjejerna på 41.37. Viktigast denna kväll var dock inte att vara först utan att deltaga. En del av anmälningsavgiften går varje år till ett välgörande ändamål och vikten att vara blodgivare lyfts också fram under arrangemanget.
Vi vill passa på och tacka alla våra funktionärer inkl hjälpen från Forward, vilka alla är en förutsättning för att kunna arrangera denna tävling.