Här kommer en sen rapport från terrängloppet Dalenrundan som genomfördes förra helgen i Brevens bruk.
Loppet mäter knappt 6 km och bjuder på löpning på ganska smala och svårsprungna stigar. IF Start hade sex löpare till start. Pansy Ståhl och Anna Pettersson var jämna och kom i mål med en halv minuts mellanrum. Pansy var först av de två med 29.34, medan Anna hade 30.04. Tiderna räckte till plats fem och sex bland tjejerna. Snabbast var Kumlas Åsa Höög med 24.05.
Mattias Gustavsson startade lungt, men sprang sedan upp sig under loppet, vilket inte är alltför lätt på den smala stigarna. Mattias slutade på 13:e plats med 23.44. Strax efter kom Johan Ingjald, som försökte ta rygg på Mattias, med 23.52. Tauno Mertala gjorde ett bra lopp med 24.01 och visar gryende form inför helgens VSM. Johan Östman hade 25.37. Peter Wiker från Hällefors IK vann med 21.07.