Som några säkert märkt, så har det dykt upp lite bilder i samband med de senaste tävlingarnas nyhetsrapportering. Dessa är ifrån vårt fotoalbum, som nu är fyllt med många gamla och nya godsaker. Ta en titt!

Fotoalbumet har väckts från de döda. Nästan alla fotoalbum från våra Google/Picasa-album och gamla album från vår förra hemsida har nu flyttats över till vårt nya fotoalbum. Det finns ännu mer att fylla på med som inte fick plats på vår gamla sida. Utseendet och funktionaliteten går givetvis att ändra på, om så behövs, och kommer att slipas på allteftersom.

Fotoalbumet finner ni under menyn ”Filmer och Bilder” eller här. Flest bilder finns från åren 2009-2011. Sen dess har allt mer filmer producerats, och flera album väntar på att läggas in. Filmer från tävlingarna finns som tidigare på Youtube.

Om det finns bilder ni sitter på från förr eller nu, som ni vill dela med er av och få in i fotoalbumet, hör av er till mig, Johan Ingjald. Jag har själv många fler bilder som kommer att läggas in när tiden tillåter.

Saknas något eller verkar något trasigt? Diskutera gärna fotoalbumet och andra funktioner på hemsidan i vårt forum här.

(Jag är medveten om att fotoalbumet inte fungerar optimalt via mobiltelefon, t.ex. när man vill titta på en stor version av en bild, men det skall förbättras om det går. Hemsidan har också varit allmänt slö på senare tid, stundvis, och även det undersöks för tillfället.)