Fredagsmys och lördagsgodis är kanske för många uttjatade begrepp som snarare förknippas med reklam, men Marie M berättar om en annorlunda fredag och lördag.

Maria Eri och jag startade helgens bravader med lite fredagsmys (140207) i Tybblelundshallen tillsammans med Johan I och ett antal Glanshammarsmedlemmar. Vi sprang 200:ingar teknik. Vi körde 25 st tillsammans och Maria avslutade med 5 extra. För mig var det första gången jag sprang teknik på detta sätt och jag försökte fokusera på att springa på framfoten. Kändes otroligt bra och var ett roligt pass. Maria och jag drog 5 var. De fem extra speedade Maria upp tempot och lyckades hålla tekniken mycket fint, jag är imponerad.

2014-02-07-08-FredagsmysLordagsgodis Marie M2014-02-07-08-FredagsmysLordagsgodis Maria Eri
                     Marie M                                                 Maria Eri

Jag cyklade sedan hem i snöblötan och inhandlade en välförtjänt kebabrulle till mig och yngsta dottern som också tränat hårt under veckan.

Efter en god natts sömn blev det så lördag och det sedan länge planerade evenemanget med GKK.

Maria Eri myntade begreppet GKK, Galna Kvinnors Klubb, och i helgen var vi igång igen! Än så länge består klubben av tre startare Marie M, Maria Eng och Maria Eri och en (fortfarande tillhörande) sprartacusmedlem Åsa H.

Lagom till att det torkat upp ute startade vi rundan kl 12.30 jag och Maria Eri från Hagaby och hämtade upp Maria på Holmen och sedan sist Åsa. Vi sprang en lugn härlig runda runt i princip hela Örebro, vi var i Lundby, Björkhaga, Karlslund, Adolfsberg och Väster. Turen blev 26,5 km och avslutades i Hagaby. Då var vi nöjda och glada och körde lite yoga i köket och påfyllning av diverse ätbart. Arrangemanget innebar också att en fantastisk make ställde upp och körde de Galna kvinnorna vidare till Gustavsvik. Väl framme vid Gustavsvik var det dags för lite frisims teknik. Åsa och Maria Eri fick lite tips av mig, en gammal tävlingssimmare, hur de kunde förbättra sin teknik och nu får jag se upp för deras framfart!!! Lättlärda som få! Sen blev det då äntligen dags för lite mat och Relax.

2014-02-07-08-FredagsmysLordagsgodis Maria Eng Maria Eri2014-02-07-08-FredagsmysLordagsgodis Marie M Asa H
                 Maria Eng och Maria Eri                                                       Marie M och Åsa H

Så sammanfattningsvis en härlig helg i goda vänners lag!

Tack finfina tjejerna i GKK!

// Marie M