Här kommer nu en sen rapportering från Fröviloppet, som gick av stapeln förra helgen. Resultatlistan från Frövi har låtit väntat på sig. Det blev dubbelt Start i damklassen genom Lotta Lenartsson och Helene Nilsson.

Lotta visade återigen att formen är god då hon vann 38.43 på milbanan, som framför allt på slutet bjuder på tuff löpning. Helene hade en kamp med Örebro AIK´s Mikaela Kemppi och som Helene vann för första gången detta år. Mikaela orkade inte hänga med i Helenes tempo efter halva loppet och detta försprång räckte för att Helene skulle komma före i mål. Helenes tid blev 41.01. På en fin 6:e plats kom tävlingsglada Anna Pettersson med 45.39. Catharina Wahlstedt kom 9:a med 61.35.
 
Tauno Mertala sprang länge jämsides med Lotta Lennartsson, men kunde springa i från på de sista kilometrarna och klarade denna dag 38.27 på milen och det räckte till en 8:e plats. Johan Ingjald startade tufft, men fick sedan minska på tempot. Han hade en bra avslutning och kunde hålla ett gäng Startlöpare bakom sig. Tiden blev 40.38. Strax bakom kom Jonas Öhrn med 40.47 och Johan Östman med 40.52. Mats Stenmark sprang på 48.43 och Bengt Jansson hade slutligen 50.03.