IF Start´s årliga funktionärsmiddag genomfördes under fredagskvällen på Restaurang Svalan i Brunnsparken. Middagen är ett tack till alla funktionärer som ställt upp under året och som är grunden för klubbens arrangemang Startmilen, Blodomloppet och Hostruset.

 

En mycket god Nordisk buffé och kladdkaka till efterrätt uppskattades av alla. Som vanligt delade klubben ut priser för fina prestationer och händelser under året och 2017 års priser gick till:

Årets prestation: Per Arvidsson, för många snabba lopp under året och med flera personbästa. Per sprang till sig inte mindre än tre DM-medaljer under året, silver på Långa Terräng-DM och brons på 10 000 m och 5 000 m.

Årets bragd: Hasse Byrén och Roland Eriksson, för deras otroliga genomförande av Bergslagsleden på 5 dagar i somras, en nätt liten sträcka på 28 mil.

Årets händelse: Hugo Örn, för den fina 4:e platsen på Lilla Lidingöloppet. Det var längesedan klubben hade en löpare på en sådan framskjuten placering på Lidingöloppet.

Ett stort tack till Hasse Byrén för den trevliga musikquizen, David Berg för den kluriga tipspromenaden och Jonas Janegren för den roliga leken, vilken engagerade alla.