Kalle Anka i all ära, årets trevligaste tradition måste nog ändå vara IF Starts funktionärsmiddag. Ett tillfälle när alla hängivna hjältar inom och utom föreningen hyllas för insatser vid de lopp föreningen arrangerat under året. Det tål att upprepas – utan dessa personers engagemang skulle inte föreningen fungera alls så bra som många av oss upplever att den gör.

God mat, skratt och Janegrens sedvanliga oanständigheter ramade in kvällen på ett mycket bra sätt. Det fanns fläsk, lax, kyckling, potatisgratäng, bröd, smör, lättöl, vatten och mycket mycket mer. Ungefär samtidigt som buffékoman slog till för de flesta så tvingade vi röra oss runt hallen för en tipspromenad. Lyckliga vinnare av denna blev lag RCSP (?) som hade lika många rätt som det ödmjuka laget Vinnarna. RCSP var dock något närmare på utslagsfrågan.

När choklad- och godispriserna delats ut var det dags att dela ut de betydligt mer värdefulla priserna som årligen delas ut på funktionärsmiddagen. Årets vinnare var:

Årets bragd: Anna och Mattias Nilsson för sin kamp mot skador och sitt otroliga engagemang för löpningen och klubben.

Årets händelse: Mohammed Hassan för sin enormt starka insats på 10 000 m DM.

Årets prestation: Marie Dasler för sina otroliga fem VSM-guld på lika många starter.

Sen tackades även Per Almkrantz och Charlotte Nilsson av för sina mångåriga engagemang för Blodomloppet respektive rapportskrivandet på hemsidan.

Grattis till alla vinnare, tack för en trevlig middag och på återseende!