Kilsbergen Trailrun bjuder på 14 km i bergslagsterräng mestadels på små stigar. Loppet går från Ånnaboda till Suttarboda och tillbaka till Ånnaboda.

På vägen tillbaka ska löparna även springa uppför den södra slalombacken i Storstenshöjden. Sju löpare från klubben sprang loppet i söndags i ett strålande härligt sensommarväder. Kajsa Rosdal visade på imponerande stryka och uthållighet genom att komma tvåa i damklassen med 1.12.43. Riktigt bra! Susanna Hellsten kom 12:a med 1.22.02, Anna Öhling sprang i mål på 1.39.18 medan Anna Nilsson hade 2.02.20. Erika Bergentz, Thoren Track & Field vann med 1.07.24.

Johan Ingjald bestämde sig för att springa ett kontrollerat lopp då han känt sig sliten senaste tiden. Han kom på 17:e plats med 1.10.55. Mattias Nilsson hade 1.27.56 och sonen Simon Nilsson sprang på 2.01.52. Det var det längsta Simon sprungit, bra gjort!! Mattias Nätterlund, Örebro AIK vann med 55.45.