Traditionsenligt arrangeras alltid Kilsbergsleden i Karlslundsskogen på Allhelgonadagen och så även i år. Vädret var inte på löparnas sida, då det regnade under hela loppet och framförallt de som sprang långa sträckan på 14.7 km var rejält leriga då de kom i mål. Det blev många fina resultat bland klubbens löpare.

Först ut var de yngre löparna och i klassen P11 blev det fina tider på Startkillarna Hugo Öhrn och Elias Andersson, vilka kom in på platserna 2 och 3. De sprang 1.2 km på 5.25 respektive 5.33 och Hugo var så när i kapp segraren i klassen och hans kommentar efter mål var: Jag kände att jag inte kunde springa snabbare, men jag hade kunnat springa längre…

I F13 sprang Natalie Öberg in på en 4:e plats med 9.23 på den 2.1 km långa banan. I P13 kom Edwin Nylander på en stark 3:e plats med 7.34 och tog ut sig maximalt under loppet, en bra egenskap för en löpare. Oscar Perryd kämpade på bra med 10.48 och en 9:e plats.

I P15 sprang Filip Öhrn 3 km på 13.17 och kom på 2:a plats.

Övriga Startlöpare fick ge sig i kast med 14.7 km. Snabbast för dagen var en glad Kajsa Rosdahl som fick till ett mycket bra lopp och visade att formen fortfarande är på uppåtgående. Kajsa´s tid blev fina 1.02.43. Det blir spännande att följa hennes fortsatta utveckling. Tiden räckte till en 3:e plats bland seniortjejerna. Strax bakom kom Edita Martuseviciute in på 1.03.12. Ett bra lopp trots höftbesvär, som vi hoppas snart ska ge med sig. Maria Eriksson har förlorat många veckors träning och många tävlingar under hösten p g a en envis förkylning. Nu är Maria på gång igen och sprang nöjd i mål på 1.09.44 och en 2:a plats i K35. Rose Marie Enmlam vann K60-klassen i fin stil med urstarka 1.11.15. Då det inte fanns någon äldre veteranklass fick Catharina Wahlstedt springa i samma klass denna gång och kom på 2:a plats med 1.32.51. Snabbaste tjej blev KFUM Örebro´s Karin Forsberg med 57.01.

Johan Ingjald sprang på sparlåga p g a en förkylning och hade 1.03.10. Jonas Jakobsson sprang på bra och kom 3:a i M40 med 1.04.33. Renny Rantakokko hade en seg dag och fick slita sig runt. Renny´s tid blev 1.05.46. Sven Nilsson hade det precis tvärtom, då han sprang med ett leende på läpparna och kände sig pigg och stark i kroppen. Sven hade 1.06.18 och kom på 2:a plats i M55. Roland Eriksson fick inget gratis idag men kämpade på bra hela vägen. Tiden stannade på 1.08.11. Jonas Öhrn har varit borta från löpningen en månad efter förkylning och skada. Det var först på lördagsmorgonen Jonas bestämde sig för att starta då låret känts bättre sista veckan och han behövde ett första långpass inför större mål framöver. Jonas var nöjd med sina 1.10.36 och hade inga känningar i låret. Eskilstunas Nassir Dawud vann på 48.28.