Hela helgen har det varit tävlingar i Tybblelundshallen, från tidig förmiddag till kväll, då Marsspelen arrangerats med 2500 starter.

IF Start hade fyra löpare som sprang de något längre distanserna som tävlingen bjöd på. Under lördagen debuterade Hugo Öhrn på 800m i P12-klassen. Efter att ha legat bak i klungan under de tre första varven hade han mycket krafter kvar och kunde göra en tempohöjning på sista varvet som ingen av de andra kunde svara på. Hugo klarade till och med att komma i kapp 3:an i loppet och hade en fin spurtstrid på upploppet, vilken Hugo vann med 12/100. Hugo´s tid blev 2.47.48.

Under söndagen var det 3000 m-lopp. I det första fick vi se två fina personrekord av våra blågula löpare. Maria Eriksson fick göra sitt eget lopp och gjorde det galant. Efter en tempoökning på den sista kilometerna kunde hon spurta i mål på 11.48.85. I samma lopp var Elias Zika snabbast i mål bland veteranerna med personbästatiden 10.06.98. Grattis till er båda!

Johan Ingjald sprang i seniorheatet och fick dra en klunga. Med knappt en kilometer kvar gjordes en tempohöjning som Johan inte kunde svara på utan sprang i mål på 10.07.48.

Resultat

Forum

Filmer

Bilder

{phocagallery view=category|categoryid=312|limitstart=0|limitcount=0}