Det har varit många tävlingar under helgen och även terrängloppet Munkastigen Trailrun genomfördes under lördagen i mycket bra förhållanden. Loppet mäter 44 km och går i Tivedsterrängen mellan Olshammar och Laxå.

Segraren Albin Olausson, KFUM Örebro srang i mål på nytt banrekord på den smått osannolikt bra tiden 2.56.21. Roland Eriksson gillar långa lopp och då gärna i terräng. Roland sprang på 4.42.41. Pansy Ståhl ska snart genomföra sitt första marathon och vad passar då bättre än att prova på en ultramara. Det gjorde hon mycket bra och klarade banan på 5.04.45. Maria Engström som också stod på startlinjen var tyvärr tvungen att bryta.

Loppet har även en lagklass, där lagen själva får välja hur många deltagare som ska springa (2-5 stycken) och var växlingarna ska ske. Maria Eriksson och Kajsa Rosdal delade på en sträcka och sprang in på en mycket stark 3:e plats med tiden 3.39.42.