Ännu en gång var det dags för den fantastiska Spartacusstafetten i Karlslund och ännu en gång var det ett fantastiskt stort gäng Startlag på startlinjen!

I damklassen hade Örebro AIK ett oerhört starkt lag som bärgade segern men på silverplats hittade vi IF Starts första damlag som med Helene Nilsson, Lisa Brorson och Marie Dasler gick i mål på en totaltid av 1.17.14. 38 sekunder senare gick IF Starts andra damlag i mål med Petra Hanaeus, Rose Marie Enmalm och Antje Wiksten som uppställning. 

På herrsidan blev det en seger för Starts första lag när Pär Englund, David Berg och Per Arvidsson tog 1.02.23 på sig att avverka alla sex varven runt 3 km-slingan (man springer 6,3,9 km). På andra plats hittade vi IF Starts andra herrlag med Elias Zika, Hugo Örn och Mattias Nätterlund. Hugo stod för en ruggigt stark insats på andra sträckan! IF Starts herrlag #4 hamnade på en 9:e plats när Rasmus Doering, Måns Dahlberg och Tony Ehrnström behövde 1.14.09 på sig innan den underbara mållinjen korsades. 

I mixklassen var det hård konkurrens om topplaceringarna men IF Start hade glädjande nog hela fem (!) lag på startlinjen! Mest bråttom hade det fjärde mixlaget med Anders Brorson, Malin Wiremalm och Johan Ingjald som deltagare när de gick i mål på 1.15.24. Lag #2 i mixklassen blev 6:e lag i klassen när Roger Sköldkvist, Annica Sjölund och Conrad Granath passerade mål på 1.16.14. En bit därefter på 9:e plats i klassen hittade vi Axel Örneland, Pansy Ståhl och Mikael Hansson med en totaltid på 1.20.18. Det första mixlaget från Start blev 11:a i klassen med Linus Karlsson, Anna Janegren och Jonas Janegren på startlinjen med 1.21.19 vid mål. Det femte blågula mixlaget blev 23:e mixlag totalt när Payam Karimian, Catharina Wahlstedt och Tauno Mertala hade 1.34.04 på uret vid målgång.

Otroligt kul att se så många blågula löpare i Karlslundsskogen och vilken sammanslutning och gemenskap det finns i föreningen! Otroligt kul att vi återigen kan springa ihop på detta sätt.

Resultat

Filmer