Äntligen var det dags för en löparstafett igen. Det märktes minst sagt att många var förväntansfulla och glada över att återigen få springa tillsammans med två andra runt den klassiska banan i Guldsmedshyttan (även om banan i år hade ändrats något).

Det var fem startande lag i damklassen, IF Start Damer 1 blev tvåa med Marie Dasler, Antje Wiksten och Petra Hanaeus. Ett riktigt demonlag alltså! Tiden skrevs till 1.16.55. Bronsplatsen bärgades av Helene Nilsson, Frida Nilsson samt Helene Titus. Tiden 1.24.54. Snabbast var Örebro AIK:s första lag med 1.13.32.

I herrklassen startade 13 lag och IF Starts första herrlag knep en fjärdeplats med tiden 1.10.34 och laget bestod av Tommy Theoren, Tony Ehrnström och Johan Ingjald. Andralaget för de blågula bestod av Peter Berglez, Måns Dahlberg och Viktor Ehrnström som blev 10:e herrlag med 1.24.33. På platsen efter hamnade IF Starts tredje herrlag med Linus Karlsson, Tauno Mertala och Payam Karimian med tiden 1.31.23. Kul med så många startande i herrklassen! Snabbast var Örebro AIK:s första lag med 1.03.04.

I mixklassen stod hela 15 lag på startlinjen och självklart såg vi blågult i topp. Pär Englund, Maria Nagle och Elias Zika var snabbast av alla när de korsade mållinjen efter 1.10.25. På fjärdeplats hamnade IF Starts andra mixlag med Jonas Janegren, Anna Janegren och Johan Nilsson som gick i mål på 1.20.53. I det tredje mixlaget fann vi Roger Sköldkvist, Annica Sjölund och Mikael Hansson som med tiden 1.24.20 blev 9:e mixlag.

Kul att se så många lag på startlinjen. Det är säkert fler än undertecknad som tycker det här är den av årets absoluta löparhöjdpunkter. Annars är det bara att fråga vem som helst i startlistan! På återseende nästa år.

Resultat

Filmer