Det blev till slut ett tiotal tjejer, efter flera sena sjukdomsåterbud, under dagens tjejträff. Förmiddagen började med ett 10 km långt löppass i ett progressivt tempo med start från Helenes hus.

Det blev en runda på cykelvägar med ett fint vinterunderlag, innehållande både uppförs och nedförsbackar. Efter stretch och dusch bjöds det på mat, där alla tjejerna var inblandade i det som bjöds. Det var mycket god mat och trevligt sällskap.

Lina och Lovisa har lovat att ha orienteringsgenomgång med intresserade medlemmar och nu bestämdes ett datum för detta, söndagen 2 maj. Efter teori kommer vi att få prova på orientering i Karlslund. Inbjudan kommer senare. I samband med O-ringen i Örebro i sommar planerar vi att ha en Start-dag, där de som vill kan prova på orientering på en passande nivå. Vi kom fram till att avslutningsdagen fredagen den 30 juli, då tävlingen avgörs i Markaskogen är en bra dag.
 
Det är viktigt att ha en klart formulerad målsättning för att utvecklas som löpare, vilken nivå man än befinner sig på. Om detta diskuterades det på tjejträffen och en del av dessa målsättningar kommer säkert att kunna läsas om på diskussionsforumet. Vi var eniga om att en målsättning får större tyngd och är en bra motivation om den skrivs ner och förmedlas till andra.