Inomhussäsongen fortsatte lördagen 24:e november när Stocksäters IF och Åsbro GoIF arrangerade Triumfglasspelen. En heldag med friidrott i Tybblelundshallen som i år hölls för 16:e gången! Fyra blågula Startare deltog i lopp under dagen.

Först ut var damerna tillsammans med F17 där Maria Eriksson sprang distansen 1000 m för andra gången i tävlingssammanhang. Tävlingsklockan gick inte igång direkt vid startskottet så det blev lite svårt för löparna att veta hur snabbt första varvet egentligen hade gått. Maria trodde nog att hon gått ut för hårt och blev så klart lite fundersam. Sluttiden blev ändå fina 3.26,01 vilket är en förbättring från förra årets tid med 78 hundradelar. Hon placerade sig på fjärde plats i damklassen. Snabbast i loppet var Klara Frih från Åsbro GoIF på tiden 3.07,50.

Strax efteråt var det herrarnas tur på 1000 m i sällskap av P17. Mohamed har tyvärr blivit skadad och kunde inte ställa upp som planerat. Istället övertog Per Arvidsson startplatsen och gjorde därmed tävlingsdebut på distansen. De fem varven avverkade han på 02.40,95 vilket gav en tredje plats i herrklassen. Snabbast i loppet var Gustaf Norlander från Ärla IF på tiden 2.35,95.

I klassen P11 bjöd Love Bergström och Axel Örneland på en repris från förra helgens 600-meterslopp på Vinterspelen. De sprang jämnt även denna gång och i mål skiljde det blott fyra hundradelar. De kom in på 2.06,62 respektive 2.06,66 och slipade sina tider från förra helgen med ett par hundradelar.