Årets Wedevågloppet gästades av några riktigt snabba löpare från Eskilstuna FI, vilka delade de tre första platserna i mål. Efter dessa sprang Heshlu mycket bra och kom in på en finfin 5:e plats med 35.15 på de dryga 10 km. Imponerande!

Johan Ingjald börjar hitta tillbaka efter långvarig sjukdom och sprang in på 10:e plats med 38.00. Placeringen bakom kom Mohemad Hassan med 38.49. Tauno Mertala tävlade i klassen över 40 år och kom 13:e med 42.45 och det visar att Tauno är på gång även på de lite längre loppen. Mats Stenmarck hade 50.36. Snabbast var Abraham Adhanom, Eskilstuna FI med 30.21.

Anna Pettersson kom 3:a i K40 med 43.07 och Maria Eriksson var nöjd med sina 44.15, strax före syrran Susanna Hellsten, 44.37. Catharina Wahlsetdt hade 61.32. Mikaela Kemppi, Örebro AIK vann med 38.27.