Den 30:e upplagan av Wedevågloppet genomfördes under lördagen. Först ut är de mycket stora ungdomsklasserna där många av löparna tävlar för respektive skolklass. Bra gjort av Wedevåg att få så många barn att springa.

På eftermiddagen är det senior- och veteranklasserna tur att springa 10.2 km landsväg. Här är det inte lika många deltagare och framförallt saknas många löpare på seniorsidan. 

Maria Eriksson vann klassen K40 och det på nya personbästatiden 42.08. Stort grattis och härligt att Maria får resultat av sin målmedvetna satsning. Det blir en rolig fortsättning på säsongen. Catharina Wahlstedt kom 5:a i samma klass med 67.51.

Johan Ingjald och Jonas Janegren har båda haft ett mycket tufft tävlingsprogram den senaste veckan och deras ben var inte alldeles pigga denna dag. Johan kom 5:a i seniorklassen med 39.53 medan Jonas sprang på 43.53 och en 6:e plats. Andreas Ingberg, Örebro AIK vann på 34.52.

Tauno Mertala kämpar vidare, trots besvär med benen och hade 45.20 och det räckte till en 14:e plats i klassen män över 40 år.

Resultat

Forum

Filmer

Bilder

{phocagallery view=category|categoryid=417|limitstart=0|limitcount=0}