Wedevågsloppet 25-årsjubilerade i år med rekorddeltagande. Det var dock barn- och ungdomsklasserna som stod för ökningen. På det långa loppet över 10.2 km var deltagandet färre än senare år.
Det var en riktigt besvärande sydvästlig vind som löparna fick slita mot på de öppna fälten på banan. Snabbast av klubbans löpare var Sören Forsberg, som visar att formen mot Stockholmsmaran ser ut att vara i antågande. Tiden blev 38.13 och detta räckte till en 4:e plats i M40-klassen. Johan Ingjald hade en jobbig dag och fick nöja sig med 39.55 och en 7:e plats i seniorklassen. Jonas Öhrn hade 41.45, Mats Gustafsson 43.26 och Sven Nilsson 44.56. Mats Stenmarck visar en väldigt fin löpform och hade idag 45,12 vilket måste vara det snabbaste han gjort på länge. Leif Andersson kom strax efter med 45.26. Först i mål var Örebro AIK´s Erik Anfält, som var överlägsen med 33.14.
Charlotte Nilsson var enda Start-tjej idag och hon lyckades vinna K40-klassen med 43.03, då Lotta Lennartsson, KFUM Örebro valde att springa i seniorklassen. Lotta´s tid var 38.17.
Filip Öhrn sprang den tuffa 2.6 km terrängslingan i skogen. Han fick kämpa med en jobbig håll och kom i mål på 14.01 i P15-klassen.