Den 21:a upplagan av Blodomloppet genomfördes under torsdagskvällen med start och mål vid Trängens IP på väster i Örebro. Knappt 4800 löpare startade på de olika distanserna.

Regnskurar under eftermiddagen och senare på kvällen, men under loppet uppehåll, vilket säkert gladde löparna. Först ut var som vanligt barnen som fick springa en bana på 750 meter och även de gick i mål framför scenen inne på Trängen. Efter målgång väntade medalj, banan, festis, korv med bröd och en tandborste.

Övriga hade två distanser att välja på, 5 km eller 10 km där cirka 1300 av deltagarna valde den längre sträckan. Först i mål på 10 km var Karin Forsberg, 38.00 och Alexander Söderberg 33.30. På 5 km (kontrollmätt till 5038 m) var Frida Eriksson, 20.46 och Jonatan Gustafsson, 16.28. Grattis till er och till alla andra, för här var alla segrare som tog sig i mål. Många hade anmält lag, vilket betydde 5 löpare och de fick dela på en picknickpåse efter målgång. Då de sista deltagarna lämnade Trängen väntade efterarbetet och städning av arenan för funktionärerna och mörkret hade lagt sig innan de fick bege sig hemåt.

Ett stort tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer för årets Blodomlopp. Välkomna tillbaka 2019.

Resultat

Forum

Filmer

Bilder

{phocagallery view=category|categoryid=436|limitstart=0|limitcount=0}