Årets Frövilopp hade en lite ändrad bana p g a väggbygge. Löparna fick springa lite kortare på terrängspåret mot slutet och fick istället en extraslinga på asfalt efter första skogsdelen.

10 km på Fröviloppet är ingen snabbsprungen bana och Startlöparna fick till flera starka prestationer.

Johan Ingjald var med i täten länge och det var först på de sista kilometrarna som Garphyttans Adam Gillman gick upp i ledning efter en rejäl tempohöjning. Johan sprang in på en 3:e plats efter sitt fina lopp med tiden 36.41. Adam hade tiden 36.16. Filip Öhrn kände sig stark under hela loppet och var nöjd med sina 41.18. Lillebror Hugo hade det mer slitigt, men kämpade bra med 41.45. Tommy Theoren avverkade det andra loppet på samma dag efter att ha börjat dagen med Park run. Tommy sprang i mål på 42.41. Tauno Mertala tyckte det var jobbigt, men var nöjd med sina 44.35. 

Maria Erikkson har tävlat väldigt mycket den senaste tiden och hade det lite jobbigt mentalt att orka ladda om. Maria ger sig dock aldrig. Tiden 42.41 är riktigt starkt på den banan. Rose- Marie Enmalm sprang även hon bra och slutade 4:a med 49.18. Karin Forsberg, KFUM Örebro är tillbaka efter flera års bortavaro och är i gott slag. Hon vann med 38.41.

Frida Arenvang, Wedevågs IF, men som tränar med IF Start vann F11-klassen över 1.6 km på 6.36.

Resultat

Forum

Filmer

Bilder

{phocagallery view=category|categoryid=427|limitstart=0|limitcount=0}