Femte och sista deltävlingen av årets terrängserie i Glanshammar genomfördes i tisdags med stor prisutdelning efteråt. Det har varit fem Startare som deltagit i årets serie.

Johan Ingjald är en trogen gäst i Glanshammar och i år vann han herrklassen efter att ha vunnit alla de lopp han startade i. Han sprang som bäst de 2.5 kilometrarna på 8.35 min. Han kom dock inte först i mål vid alla tillfällen, då 15-årige Jack Karlsson sprang snabbare. Jack slog även banrekord med 8.25 min. Daniel Andersson låg på en 3:e plats inför sista loppet, men fick se sig omsprungen i slutresultatlistan. En 4:e plats är inte illa och bästa tiden skrevs till 9.50. Maria Eriksson har bara deltagit under två tisdagar, men fick till två fina lopp med 10.21 som snabbast.

Filip Öhrn tog en 3.e plats i P15 och han sprang fortare för varje lopp. Hans 10.37 i tisdags är riktigt bra. Men tanke på att han som snabbast sprang på 12.20 förra året är det lätt att förstå den utveckling Filip har gjort senaste året. Det ska bli roligt att titta på Johans film då Filip springer i mål i tisdags, enligt rykten ska Filip ha glidit in i mål på det hala gräset.

I den stora P11-klassen hade klubben två killar med , Hugo Öhrn och Elias Andersson. De är jämna och var ofta precis efter varandra i mål. Hugo kom på en 6:e plats med 6.59 som bäst medan Elias kom placeringen bakom med 6.58 som bäst. Mycket bra sprunget killar!

Resultat

Filmer