Regn under loppet och mycket blött redan före start gjorde att arrangören fick dra om banan på några ställen p g a översvämning. Löparna var rejält blöta och leriga efter målgång, men det verkade inte påverka humöret efter ett lyckat lopp.
Johan Ingjald sprang in på en 10:e plats med tiden 38.40 och var därmed snabbast av klubbens löpare denna dag. Efter Johan följde Sören Forsberg med 39.55 och Johan Östman med 41.51. Mats Stenmarck visade fortsatt fin form och kom i mål på 45.30, strax före Sven Nilsson med 45.41.
Helene Nilsson och Edita Martuceviciute växlade placering några gånger under loppet, men det slutade med att Helene hade 43.00 inkl. ett fall och en 5:e plats medan Edita kom in på 43.11 och två placeringar efter Helene. RoseMarie Enmalm hade 44.54 och kom precis före Marie Dasler med 44.57, men då hade Marie sprungit fel en dryg kilometer före mål. Anna Pettersson var nöjd med 47.35.
Snabbast var Örebro AIKs Mikaela Kemppi med 40.04 och Jonas Olofsson från Karlskogapolisens IK med 35.52.
Hugo Öhrn sprang i P8-klassen och sprang de dryga 1.2 kilometrarna på 7.29.