Helgen som gick var det gott om Startare såväl i som utanför spåret när Örebro AIK:s flaggskepp Kilsbergsleden skulle avgöras. Drygt 14,7 km är det som gäller för de flesta numera.

I damklassen sprang Kajsa Rosdal riktigt bra och kom på en andra plats med tiden 1.05.43. Vann gjorde Liduina van Sitteren från hemmaklubben med 56.05. I K35 sprang Pernilla Jämtvall också riktigt bra när hon blev trea i klassen med 1.12.02. Antje Wiksten blev tvåa i K40 med 1.04.50. Petra Hanaeus vann K45 med 1.02.52 och Annica Sjölund vann K50 med 1.15.38. I K65 var det bara IF Start i toppen när Rose Marie Enmalm vann på 1.15.56 och Susanne Malmqvist blev tvåa med 1.18.11. Idel topplaceringar av IF Starts tjejer alltså, man är som alltid otroligt imponerad men inte särskilt förvånad!

På herrsidan var Hugo Örn ensam Startare i juniorklassen där han blev sexa efter att gäng riktigt starka KFUM-löpare. Hugo hade tiden 1.00.26. I seniorklassen blev Per Arvidsson trea med mycket imponerande 50.49! Johan Ingjald har haft en del skadeproblem den senaste tiden men kom ändå till såväl start som mål när han blev 11:a i seniorklassen för herrar med 59.01. Snabbast av alla herrar var Gustav Nordling från Stockholm (Spårvägens SK men tränande för Mikael Kroon i KFUM Örebro Friidrott nu) med tiden 49.24. I M35-klassen gjorde Dennis Bergström ett starkt lopp när han blev sjätte man med 1.01.36. Jonas Öhrn springer i M50-klassen och blev 7:a med 1.09.07. Mikael Hansson blev andre man i M55 med 1.05.19. Härlig uppslutning och fina resultat även på herrsidan alltså!