Nu är sammanställningen klar av Löpex sports långloppscup 2009 och IF Start visar återigen vilken fin bredd vi har i klubben. IF Start vann klubbtävlingen överlägset i år med 1584 poäng, mer än 900 poäng fler än tvåan och här redovisar vi de främsta i varje klass.

Lotta Lennartsson har haft en fin säsong och hon vann tjejernas huvudklass före Terese Gustafsson, IFK Nora. Sedan följde tre Startare i resultatlistan, Charlotte Nilsson på 3:e plats, Anna Pettersson på 4:e och Rose-Marie Enmalm på 5:e plats.

I klassen män juniorer vann Johan Ingjald och han fick ihop inte mindre än 16 lopp under året. Mattias Gustafsson, som egentligen lagt av med löparsatsningen, men som trots detta inte kan låta bli att tävla kom på 2:a plats i M35, medan Fredrik Eliasson kom 3:a. Sören Forsberg tog återigen hem vinsten i klassen M45. Sven Nilsson vann M50, efter att bara ha missat ett enda lopp. (Efter förra årets tävlingar berättade Sven att han inte skulle springa lika många lopp under 2009, en målsättning som vi ganska tidigt på säsongen insåg inte skulle uppnås) I samma klass kom Leif Andersson 3:a. Tauano Mertala vann M55 och det är en klass han resultatmässigt är helt överlägsen i.
Frida Andersson kom 2:a i seniorklassen. Anna Pettersson vann K35. Anna är ytterligare en tävlingsglad Startare och sprang 16 lopp även hon. I K40 vann Lotta Lennartsson, medan Charlotte Nilsson kom 3:a. I K55 kom RoseMarie Enmalm 1:a och Carine Norström 3:a. Catharina Wahlstedt kom slutligen på 3:e plats i K65.