2014 års Löpex Sport Långloppscup är avslutad och här kommer en presentation av de främsta resultaten gjorda av IF Start-löpare. I huvudklassen för damer kom Edita Martuseviciute på en fin 2:a plats med Maria Eriksson på platsen efter. I herrarnas huvudklass kom Johan Ingjald på 9:e plats.

Nedan presenteras alla klubblöpare som kom bland de tre främsta i respektive klass:

Edita vann damseniorernas klass med 76 poäng före Tiina Hänninen med 49 p. I K35 vann Maria Eriksson på 75 p och där kom Gabriella Eliason 3:a med 45 p. I K40 kom Anna Pettersson 3:a med 52 p. I M45 vann Marie Dasler med 76 p och Charlotte Nilsson kom 2:a med 75 p. RoseMarie Enmalm vann K60 med 55 p och här kom Susanne Malmqvist 2:a med 42 p. Ann-Britt Eriksson vann K65 med 25 p, men hade deltagit i för få lopp för att få pris. Catharina Wahlstedt kom 2:a i K70 med 71 p.

Johan Ingjald kom 3:a i herrarnas seniorklass med 64 p. Noterbart är att Johan startade i alla loppen i cupen, men var tvungen att bryta ett av dessa. Jonas Öhrn kom 3:a i M45 med 53 p och Sven Nilsson kom 2:a i M55 med 73 p.

I lagtävlingen tog IF Start en hedrande andra plats med 2137 poäng, vilket är en mycket hög poängsumma, så det ska vi vara nöjda med. Vi tog tillbaka andraplatsen efter att ha ramlat ner till tredjeplatsen förra året. 2013 fick klubben i hop 1550 p (detta år var det två färre tävlingar), så med andra ord har våra löpare varit flitiga och snabba under 2014.