IF Start fick en segrare från helgens Terräng-SM, som gick av stapeln i Tantolunden på Södermalm i Stockholm

Banan var en 2 km lång slinga, som för IF Starts löpare i damveteranklasserna sprangs två varv. Det var en kuperad bana, där det fanns få ställen att löpa ut på. Det var knixigt och ibland gick banan på skrå. Det var med andra ord en teknisk och utslagsgivande bana. RoseMarie Enmalm försvarade förra årets seger med en överlägsen seger i sin nya klass K55. Efter första varvet var en medtävlande i samma klass strax bakom RoseMarie, men på sista varvet visade RoseMarie sin styrka och kunde vinna med över en minut. Hennes tid blev 16.40. Ett stort grattis till dig!
Charlotte Nilsson sprang i den tuffa klassen K40, där ett par tidigare senior-SM vinnare fanns på startlinjen. Charlottes målsättning var top 6, men slutade till slut på en 7:e plats. Hennes tid var 15.52.
Nästa år hoppas klubben att fler löpare kan ställa upp i denna tävling för att kanske till och med få med två lag i veteran klassen för tjejer!
En mycket fin prestation utfördes av Karin Sennvall, tidigare tävlandes för IF Start, men numera Hässelby SK. Karin kom 3:a på långa banan bland seniorerna (8km) och 5:a på korta banan (4km).