Som sig bör avslutas löparåret på nyårsafton i och med det 10 384 m långa Sylvesterloppet i Nora. Årets tävlingsdag bjöd på mulet väder, ett par minusgrader och vindstilla. Underlaget var ett par centimeter snö så många löpare hade nog bitvis svårt med fästet.

På damsidan gjorde vårt nytillskott Frida Nilsson ett toppenlopp då hon tog förstaplatsen på tiden 44.09. IF Start har inte haft en löpare högst upp på pallen på Sylvesterloppet sedan Helene Nilsson vann för nitton år sedan. Väldigt roligt! Klubben hade ytterligare en dam på pallen i Marie Dasler som tog andraplatsen med tiden 45.05. Kanonbra sprunget tjejer! Tre damer till från Start valde att tillbringa nyårsaftonsdagen i Nora och alla var på topp 15 i resultatlistan. Rose Marie Enmalm kom nia med 52.58, Annica Sjölund trettonde med 53.25 och Pansy Ståhl på femtonde plats med 53.52.

I herrklassen sprang Johan Ingjald som håller på att återhämta sig från en långdragen förkylning. Trots avsaknad på kraft kom han in på en fin femteplats med tiden 41.10. Far och äldre son Öhrn var även de på plats och Filips 43.38 räckte till 15:e plats och Jonas tog plats 36 med sina 48.07. Tättrion i loppet sprang tyvärr fel vid något tillfälle och förlorade en del tid på grund av detta. Snabbast runt, trots felspringning, var ändå KFUMs Melker Forsberg på tiden 38.51.