I söndags genomfördes klassiska Tarstaborgsrundan i Pålsboda. Terrängloppet går på stigar och har några tuffa stigningar. Årets lopp genomfördes i fina förhållanden och det blev många starka resultat av klubbens löpare.

Maria Eriksson segrade i damklassen (efter att Karin Forsberg sprungit fel och fick ihop en betydligt längre sträcka tillsammans med ytterligare tre löpare) och sprang de 9 kilometrarna på starka 40.47. Maria verkade trivas på den tekniska banan. Pansy Ståhl gjorde även hon ett finfint lopp med 46.05 och det räckte till plats 5. Annica Sjölund sprang tävlingen för första gången och kom 10:a med 49.46. Catharina Wahlstedt sprang på 63.54.

Per Arvidsson har radat upp många bra resultat i år och visade att formen är fortsatt god. Per kom 2:a med 32.46, bara slagen av Jonas Nilsson, Örebro AIK (32.14). Mohamed Hassan sprang starkt och kom 5:a med 34.52 med Johan Ingjald endast en sekund efter, 34:53. Johan krossade sin tidigare bästa tid (37:45) i Pålsboda och har kommit i en härlig höstform. Hugo Örn gillar att springa i terräng och tyckte banan var kul. Han gjorde ett bra lopp med sin 13:e plats och tiden 39.25. Tommy Theoren fokuserade på teknik och sprang på 41.50. Jonas Janegren gjorde en mycket stark spurt och kom i mål på 42.49.