The Run är terrängtävlingen som går i terrängen runt Kvarntorpshögen och där 10 km-sträckan även går uppför slalombacken. Med andra ord: en riktig utmaning!

Johan Ingjald har sprungit The Run flera år och han tycker att tävlingen är trevlig, men tuff. I år kom Johan på en fin 2:a plats med 38.38. Det var en förbättring med drygt två minuter sedan förra året. Ibland är det dock inte helt samma bana så tiderna är inte alltid jämförbara från år till år, men i år så var banan nästan identisk med förra årets. Om något, så var det några meter längre p.g.a. att man inte sneddade uppför Kvarntorpshögens början utan tog sig till kanten först, innan man tog sig uppåt. Ett starkt lopp hur som helst gjorde Johan. Grattis! Per Arvidsson var inte så långt efter och visade på fin styrka i den kuperade terrängen. Per kom 4:a med 39.52. Mattias Gustafsson kom 6:a med 42.53 och Jonas Jakobsson sprang sin första tävling för året med 43.36 och en 9:e plats. Sven Nilsson hade 50.29. Snabbast var Mattias Nätterlund, Örebro AIK med 35.45.

RoseMarie Enmalm trivdes i den utmanande terrängen och sprang snabbare än betydligt yngre löpare. RoseMarie hade 49.57 och det räckte till en 3:e plats. Josefine Gerdevåg, KFUM Örebro vann med 39.38.

Pansy Ståhl nöjde sig med 5 km och kom 5:a med 25.31.

Resultat

Forum

Filmer

Bilder

{phocagallery view=category|categoryid=265|limitstart=0|limitcount=0}