Det blev många mycket bra resultat av klubbens löpare under årets upplaga av Wedevågsloppet, 10,2 km landsväg. Det var ett härligt löparväder med 12 grader och svaga vindar.

Edita Martuseviciute och Gabriella Eliason har radat upp personliga rekord under de första loppen i år och dagens lopp var inget undantag. Editas 38.56 och Gabriellas 39.14 räckte till 3:e respektive 4:e plats i seniorklassen. Maria Eriksson gjorde sitt snabbaste millopp någonsin och efter en snabb start på loppet orkade Maria hela vägen och hade till och med krafter för en ökning mot slutet. Tiden blev 42.56 och en 7:e plats.

I K40-klassen årsdebuterade Charlotte Nilsson och var nöjd med sina 43.31 och en 2:a plats. På 3:e plats kom Marie Dasler som hade det segt från första metern. Tiden blev 44.55. Anna Pettersson var glad över sin 5:e plats och 46.32. Catharina Wahlstedt gjorde ett bra lopp med 59.02.

Johan Ingjald sprang riktigt fort och hans 36.49 imponerar. Detta räckte till en 7:e plats i seniorklassen och är en förbättring med över tre minuter sedan förra året! Johan Östman visade gryende form efter en tung inledning på säsongen. Johan hade idag 43.26. I M40-klassen startade Jonas Öhrn lugnt efter att sent ha bestämt sig för att tävla. Han ökade efter hand och sprang de två sista kilometrarna riktigt fort. Sluttiden blev 42.37 och Jonas ångrade sig att han inte satsat hela vägen. Roland Eriksson gjorde även han sitt snabbaste millopp då han sprang på 43.32 efter en rejäl spurt sista 100 m. Där fanns det mer att hämta!
Snabbast var denna dag Erik Anfält, Örebro AIK med 33.45 och Rånäs 4H Anna Lindh med 37.08.

Filip Öhrn sprang 2600 meter i tuffa terrängspår och kom på en fin 4:e plats i P15 med 12.04. Nästan två minuter snabbare än förra året. Bra sprunget!