Det var i helgen som gick Wedevågs tur att arrangera löptävling och de gjorde det i sedvanlig ordning alldeles briljant. Precis som samtliga löpare från IF Start! Loppet mäter strax under 10,2 km.

I herrtäten var Johan Ingjald i alldeles högsta grad med och tampades om topplaceringarna. Han drog i ledningen till ca 4,6 km där han sedan blev snuvad på spurtpriset vid 5 km, för att sedan ramla ned på en 4:e plats. Johan återhämtade sig dock och tog sig till slut in i mål som tvåa med den fantastiskt fina tiden 36.15. Alltså rimligtvis en bit under 36 minuter på 10 km, grymt imponerande! Snabbast var Kevin Henriksson från Garphyttans IF, 10 sekunder före Johan. Ola Lindstrand sprang i veteranklassen och tog sig i mål på 55.18. I damklassen tampades som vanligt Maria Eriksson och Marie Dasler om topplaceringar och för dagen var det Maria Eriksson som var starkast med 41.46. Marie hade 42.43. Med de fina tiderna var de etta och tvåa i veteranklassen för damer. Rose Marie Enmalm hade 47.34 i mål, Annica Sjölund en liten stund senare med 49.09. Catharina Wahlstedt korsade mållinjen efter 1.02.08. Mycket bra jobbat!  Snabbast av alla damer var Liduina van Sitteren från Örebro AIK med 37.28.

Det bjöds också på en ny bansträckning på ca 6 km för motion/gång där Antje Wiksten ställde upp och sprang på 26.55. I de yngre klasserna sprang Malte Olsson P13 (1700 m) på 07.40.

Tilläggas bör också att klubbens OCR-stjärnor återigen var i farten, denna gång i Åkersberga. Cimmie Wignell vann Herr Elit-klassen med en ynka sekund (förmodad spurtstrid?) och Siri Englund var 9:a i Dam Elit. Grymt kul!

Resultat Wedevåg

Filmer Wedevåg

Resultat Ultimare OCR Åkersberga