I går var det premiär för ultraloppet Linde 6-timmars. Löparna skulle springa så många varv som möjligt på den 1157 meter långa banan kring Lindesbergs arena. Med start klockan 14 blev det en riktig utmaning, då det var soligt och väldigt varmt.
IF Start hade tre löpare med och alla gjorde riktigt fina resultat. Marie Matérne kom på en 2:a plats med 55 919 m. Maria Engström kom 5:a med 52 607 m. Segrare blev Elin Jakobsson, IK Akele med 57 555 m. Medan tjejerna inte har så mycket erfarenhet från ultralopp tidigare, har Sören Forsberg desto mer. Han siktar mot ett 100 km lopp om en knapp månad och tog 6-timmarsloppet som bra träning. Han kom i mål som 3:a med 65 865 m. Vann gjorde Kopparbergs Johan Eriksson med 74 622 m.