Årets Löpex Sports Långloppscup är avslutad och prisutdelningen genomfördes i samband med Lucialoppet för ett par veckor sedan. Här kommer nu sammanställningen för de främsta poängplockarna i klubben.
Johan Ingjald, som sprang alla deltävlingar i cupen förutom Viby marathon lyckades komma på en fin 7:e plats i huvudklassen, där löpare oavsett ålder deltar. Johan vann dessutom sin egen tävlingsklass, män seniorer. Övriga som kom på en pallplats i respektive klass var Sven Nilsson som vann M55 med Leif Andersson på en andra plats i samma klass.
Bland klubbens tjejer kom Maria Eriksson på en stark 3:e plats i huvudklassen och Edita Martuceviciute på en 5:e plats. Edita vann damernas seniorklass, medan Maria kom på en 2:a plats i K35. I samma klass kom Gabriella Eliason 3:a. Charlotte Nilsson vann K45 med Marie Dasler på en 3:e plats. RoseMarie Enmalm vann K55. I K60 skrapade Susanne Malmkvist i hop flest poäng före Carine Norström. Slutligen vann Catharina Wahlstedt i K65.
IF Start kom i år på en 3:e plats i klubbtävlingen efter Örebro AIK och Östansjö SK. Vi fick i år ihop 1550 poäng, vilket är ett av de högre poängen historiskt sett för oss. Trots detta räckte det bara till en 3:e plats.